top of page

Reacties:

RECENSIES DOOR HET LINT (VERBONDEN )
"MET DANS, BEELD, WOORD, MUZIEK EN SPEL houden de multitalenten Jonathan en Mathilde je van begin tot eind op het puntje van je stoel. Het is werkelijk subliem hoe ze in staat zijn je mee te sleuren in hun pure verhaal over liefde, breekbaarheid, machteloosheid en hoop. DOOR HET LINT (VERBONDEN) is een voorstelling die iedereen gezien moet hebben en daarna nooit meer zal vergeten!"

recensie vmdb (verening voor manisch depressieven en betrokkenen www.vmdb.nl)

Heel diep gaan, in paniek, in verwarring, onbereikbaar zijn.
Tegelijkertijd je partner zien, huilend voor twee, boos, verdrietig, allebei in verwarring.
Daar samen weer bovenop komen, leren accepteren wat de ziekte inhoudt, durven te leven.
In dit stuk klopt alles: de woorden, de foto’s, de muziek, de gedichten, de dans, de choreografie. Wat nog het meeste klopt is de geloofwaardigheid, het verbeelden van de verschillende aspecten van de bipolaire stoornis én de verbondenheid tussen beide spelers.


Bij het gedicht ‘Stiekem blijven dromen’ stroomden de tranen over mijn wangen. Zo mooi!
Als je de kans hebt om te gaan kijken, doe het. Ik was erbij op 14 mei 2017. Na de voorstelling is er ruimte om met de spelers en met andere bezoekers te praten. Het Laaktheater is trouwens een piepklein en oergezellig theater. Het is een uitgelezen mogelijkheid om de stoornis verbeeld te zien en deze te bespreken met anderen. Een aanrader voor leden van de VMDB, familie en vrienden.


Emmie Boering

 

In de media... (persberichten / interviews)

Posthoorn interview

We hadden voorafgaand in mei 2017 een mooi en diepgaand gesprek met de Posthoorn (Haagse Stadskrant) over onze voorstelling.

Stichting HOEZO ANDERS

interviewde ons in de aanloop van de voorstelling die we in mei 2017 gaven.

bottom of page