top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverjonathanenmathilde

Vol in de voorbereiding voor 6 en 8 april

Bijgewerkt op: 24 apr. 2018

Het is een weerzien met een oude vriend, maar ook een confrontatie met onze toch wel heel reële gezamenlijke geschiedenis: na een maand of 4 kunnen we terug de repetitieruimte in en aan de slag met onze voorstelling. Dit keer zetten we nog meer punten op de i en gaan we weer een laag dieper in de kern van het verhaal. Jonathan heeft een korte scene toegevoegd, op andere plekken zijn er nuance-verschillen.


Annemiek Wensing (regie) en Ilse van Haastrecht (dans) maken onze repetitie-uren tot veel meer dan een beetje repeteren. We zijn zo dankbaar dat ze zich zo hebben durven verbinden met ons verhaal. En heel "eervol" met ons omgaan. Wie krijgt nou de kans om van zulke narigheid zoiets moois te maken en dan ook nog met intens fijne mensen als zij?!


Onze voorstelling opnieuw voorbereiden is naast plezier ook opnieuw een spiegel voor onszelf. Onze levens gaan door, we gaan nog altijd als echte mensen op onze neus en krabbelen weer op (soms met de moed der wanhoop). Spelen en leven loopt soms dwars door elkaar heen, maar we zien ook steeds weer van hoe ver we al zijn gekomen.


We zijn erg benieuwd wie we dit keer mogen aankijken vanaf de speelvloer!

En zullen dan ook jou een spiegel voor houden...


Heb jij onze voorstelling gemist en wil je op de hoogte blijven van nieuwe speeldata? Geef je dan op voor de mailing-list, via het contact-formulier. Dan ontvang je bericht wanneer nieuwe speeldata (en in de toekomst mogelijk nieuwe voorstellingen) bekend zijn.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

overweldigend

overweldigd door de omstandigheid schaamtevol toegeven dat het weer is misgegaan mezelf op de kop geven en de tijd gunnen om - opnieuw - te herstellen léven vanuit mezelf - ten voeten uit - angst niet

Comments


bottom of page